dijous, 30 de juliol del 2009

DIA:12, 17-11-2007 (Castejon-Calaorra)


vaig dormir com un soc, Ferran, a l'habitació del davant, semblava ser q tb.
vam esmorzar a la seva habitació i ell em va ensenyar una nota-proposició q va trobar al calaix de la tauleta de nit


Photobucket
Photobucket


després de fer les pertinents bromes sobre la noteta q, suposem, era de la cambrera, hem sortit decidits a continuar la marxa.


Photobucket
Photobucket
Photobucket


estàvem molt animats, tot i q el camí anés per carretera. vam parar a Alfaro x esmorzar en un lloc arrecerats del vent.


Photobucket
Photobucket


després d'esmorzar, les fletxes ens han continuat guiant per carretera, xo de seguida ens en separaven i ens portaven a un camí q ens duria a Rincon de Soto.

catedral d'alfaro

Photobucket
Photobucket


va arribar un punt en q jo no era concien de la meva força...

Photobucket


xo ferran tp..

Photobucket


els ja tipics problemes d'orientació


Photobucket
Photobucket


uns moments de relax


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


allí a Rincon de Soto vam dinar i vam brindar amb vi de la Rioja.


Photobucket
Photobucket


amb l'estomac ben ple, i després de perdre'ns per dintre de Rincon de Soto, vam trobar el camí a Calaorra, q passava pel costat d'un canal.


Photobucket

ferran ja no sabia a qui resar perq sacaves aquell suplici

Photobucket
Photobucket


al principi, suposo q per culpa del rioja, anàvem molt animats, xo a mesura q anava caient lo sol, i veiem q el poble no apareixia, ens anàvem desanimant, tot i aixi, per fi vam aconseguir arribar a Calaorra abans q es fes de nit, i hem trobat un alberg de peregrins q era casi casi un hotel, allí ens hi em allotjat.

la sorpresa del dia va ser, q després d'anar a compra algo de menjar per a sopar i tb per l'endemà, vam descobrir q la Maria, la peregrina q vaig trobar feia uns dies, estava allotjada tb allí.

divendres, 17 de juliol del 2009

DIA:11, 16-11-2007 ("el bocal"- castejon)

la nit, a pesar del fred i del soroll del tren, q passava bastant aprop, l'he passat be, i de seguida q ha sortit el sol me aixecat.
Feia un vent espantosament fort i gelat, mentre plegava el sac de dormir, la marfaga i em feia la motxilla, se'm congelaven les mans i casi no les podia ni moure, per culpa d'això, vaig trigar una mica en estar apunt per a marxar.


Photobucket


quan arribava a tudela, el cos ja feia estona q havia agafat temperatura i les mans tornaven a estar sota control.

allí a tudela, vaig entrar a la catedral q, hi havia una part q nomes s'hi podia entrar si pagaves la visita guida, xo comq no hi havia ningú, i estava obert, em vaig fer el despitat i ho vaig poder veure tot.


Photobucket
Photobucket
Photobucket


un cop fora de tudela, quan ja porta un bon tros caminat, me'n recordo q tenia q repostar la cantimplora d'aigua, això volia dir q el resto de dia havia de passar sense aigua, això, el fred i la gana, em van fer patir una mica, xo per sort, el camí era força agradable.

vaig trobar-me un estol de cigonyes..


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


per fi vaig arribar a castejon, on acabava la jornada d'avui, allí vaig aconseguir una habitació en una pensió.

quan m'havia dutxat, i ja em vaig aconseguir relaxar una mica, vaig recordar q se m'havia quedat el movil sense bateria i el vaig posar a carregar. quan el vaig engegar vaig veure un missatge de Ferran, el vaig trucar, i em va dir q estava pujant a un tren per venir-me a acompanyar un parell de dies, així q al cap dunes hores el vaig rebre a l'estació del tren.

anem a prendre unes birres per celebrar el retrobament, jo l'hi vaig passar les fotos q havia fet fins a les hores x q les portes cap a mora, tamve vam anar a un locutori per conectar-nos a internet i poder informar de la situacio a amics i familiars.


Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket


després de sopar, anem a dormir ben d'hora.

dijous, 9 de juliol del 2009

DIA:10, 15-11-2007 (gallur-"el bocal")



m'ha costat aixecar-me, ja q la nit anterior me vaig quedar mirant la tele fins tard. m'he preparat i e anat a esmorzar al bar, on m'han cellat la credencial, ja q al hostal no tenien sello...

després del té amb llet, vaig sortir del bar, mig coixejant a causa d'una ampolla al dit petit, tot i així, al cap de poc, quan vaig entrar en calor, ja no hem feia mal i podia caminar normalment, es més, vaig començar en molt bon ritme, i al cap de no res, arribava a Mallen, un poble q no hem sortia al mapa, però q estava a 2 km. de Cortés, q si q hi sortia.


Photobucket
Photobucket
Photobucket


cortes

Photobucket
Photobucket
Photobucket



després de passar per Cortés, el camí anava seguint la via del tren fins a Rivaforada, on havia de passar la nit, vaig preguntar a tothom si sabia on podia trobar una pensió, hotel, hostal etc etc. xo va resultar q en aquell poble no hi havia lloc on poder dormir, inclús vaig preguntar al capellà del poble i l'home em volia enviar a Tudela, a caritas.... Confused

així doncs, no vaig tenir més remei q seguir caminant i intentar arribar fins al Bocal o a Fontellas abans q es fes fosc, feina bastant difícil, sobretot tenint en conte q m'entretinc per qualsevol cosa....


Photobucket


Quan mirava al mapa (un q vaig treure d'Internet sense llegenda ni res) el Bocal no m'inspirava molta confiança, ja q anava acompanyat d'un asterisc q no sabia ben bé el q significava.

per fi, vaig arribar al Bocal, i, a primer cop d'ull, semblava un poble, petit, xo poble!! xo de seguida vaig veure q alguna cos fallava, al poble s'entrava per un portal, i semblava la única manera d'entrar-hi, ja q per una banda hi havia un canal i per l'altra, bosc, això ja em va semblar raro, xo tot i així vaig entrar i em vaig trobar en un poblet molt petit, jo anava caminant pel carrer i nomes veia cases amb les persianes baixades i les portes tancades, en algun edifici hi havia algun cartell al q hi posava coses com: bar, hostal, libreria... xo tot semblava abandonat, em donava la sensació d'estar en una pel·lícula al estil de
"avierto asta el amanecer" vaig fer un tomb pel poblet, no vaig ni gosar entretindrem en res i vaig tornar cap a la sortida, on, de sobte, em trobo un home amb cara d'estranyat, el saludo, i ell em torna el saludo i se'm queda mirant, jo, intimidat, no se m'acut res més q soltar-li:

- ¿q es esto?

ell em mira amb una cara encara mes d'estranyat i em contesta

- esto? el bocal!

jo, sentin-me bastant fora de lloc li dic

- si, eso ya lo se, pero q es, un pueblo avandonado???

i em contesta

- avandonado?? no! esto es una pequeña urvanizacion para los travajadores del canal!!

al final,aquell home em va aclarí q, allí no hi podria dormir i q al poble següent tp, q l'únic poble on podria trobar algun lloc on dormir, era a Tudela, xo jo sabia q no hi podria arribar mes aviat de les 10 de la nit, així q vaig marxar del bocal resignat a dormir al ras.

poc després, vaig descobrir un petit bosc d'aubes, darrere d'uns xiprers, el terra estava ple de fulles caigudes, i la barrera de xiprers resguardava una mica el lloc, allò seria el meu dormitori aquesta nit, el problema era el sopar, només em quedava un tros de pa estovat i un trosset de fuet, algo es algo. Rolling Eyes

aquí es on vaig dormir


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket